Mijn BIG afscheids- en verjaardagsFEESTweek
Door: Elisa
Blijf op de hoogte en volg Elisa
26 Oktober 2008 | Nederland, Leidschendam
Wat heb ik een geweldige week achter de rug. Eerst mijn afscheid op Pukkie van de collega's, kinderen en ouders. De ontzettend lieve kaartjes en wensen en cadeautjes! De grote Amerika-muts, de groep die helemaal in Amerikaanse stijl versierd was. Alle kinderen wisten nu echt waar ik naar toe ga én ze weten hoe de Amerikaanse vlag eruit ziet!
En gisteren mijn feest thuis! Ik wilde graag een feest met een Amerikaans tintje. Volgens mij zijn we daar goed in geslaagd met de popcorn, milkshakes, de GROTE Elisa/Lise taart (hij was lekker, hè?!), de Coca-cola, vers fruit, brownies, muffins, kippenpootjes, Big American pizza.
En alles was BIG, de cadeaus en enveloppen (ik moet echt een extra koffer mee gaan nemen... :D), de zoenen en knuffels, kaarten, wensen, mijn emoties (van alles door elkaar), de hoeveelheid mensen, de verrassingen (ik houd van zekerheid en de touwtjes in handen houden, maar leuke verrassingen daar word ik ook zo blij van!!!)
Het voelde ook allemaal zoooo bijzonder. Al die mensen.... voor mij.... die er heel veel voor over hebben om mij nog even te zien/te spreken/een geweldige tijd te wensen, files trotseren, pech langs de weg, en wat niet meer...
Het echte afscheid viel niet mee, het was af en toe allemaal een beetje TOO MUCH!
Dank jullie wel, voor alles!!!!
Ik ga nu mijn koffers inpakken!
Tot later (ik denk vanuit Washington D.C)
x Elisa
P.S. Mijn huidige mobiele nummer neem ik niet mee. Vanaf dinsdag ben ik daar dus niet meer op te bereiken, maar Annely. In Amerika krijg ik een nummer en ik neem een NL simkaart mee, ik laat de telefoonnummers en het adres nog weten!
26 Oktober 2008 - 10:51
Gabrielle:
Lieve Elies,
Het was een erg leuk feestje gisteren!
Ik wil je voor a.s. dinsdag nog even een hele goede reis wensen! En natuurlijk heel erg veel plezier daar in de USA!
We mailen!
Liefs,
Gab -
26 Oktober 2008 - 11:09
Gaby:
Hee Elisa,
Geweldig dat alles BIG was en too much, als het maar leuk s geweest. Dat heb je wel verdiend. ;) Zet je nog een foto met de Amerika muts hier ergens op?? Ik ben zo benieuwd hoe die je staat! :) Succes in Amerika, enjoy! -
26 Oktober 2008 - 11:10
Gaby:
Dat is toevallig, ik plaats een bericht en de foto verschijnt, geweldig! :)
26 Oktober 2008 - 12:15
Cobie Meester:
Hallo Elisa,
Op de valreep willen Hans en ik jou ook nog een hele goede tijd toewensen in jouw nieuw job in Amerika. Wij vinden het ontzettend moedig. Heel veel succes en lieve groeten van Hans en Cobie Meester -
26 Oktober 2008 - 13:04
Natascha:
Haay Elisa,
Ik moest werken gister dus kon er niet bij zijn, maar wil je nog een keer heel veel succes en plezier wensen in Amerika. En ik hoop snel weer wat van je te horen! Goede reis dinsdag en ENJOY! Maar dat zal jou vast en zeker lukken!
Liefs, Natascha -
26 Oktober 2008 - 14:54
Mamma:
hoi eliesje,wat een drukte ,wat een leuke,lieve mensen, wat een gezellige middag/avond was het!
Inmiddels heb ik alweer een natte rug van alles opruimen, schoonmaken,(ben ik weer voor een jaar klaar)de stoelen en tafels weer op z'n plek, enz. enz. Maar wat een lieve hartelijke mensen waren er, ik heb er van genoten en ga nog lang na mijmeren (krijg ik nu volop tijd voor!)
toen iedereen naar huis was hebben we alle lieve kaarten, presentjes, tekeningen en kunstwerken van kinderen bekeken. Je nieuwe kamer kan je er mee behangen.
Waar ik erg om moest lachen was je opmerking toen je nog in een enveloppe op een kaart €10. tegenkwam en aan mij vroeg om het biljet op de stapel te leggen. Decadentie ten top.
Kredietcrisis in de wereld... Elisa heeft de euro's en dollars op een stapel liggen!!!!
Elies het was een prachtig afscheid van veel lieve mensen.... nu wij nog!!! snif,snif.Ik ga je nu nog even adviseren en helpen bij je koffers pakken.
XX mamma
26 Oktober 2008 - 16:56
Tessa:
Wow Elies,
Wat een mooie tekst! Zo puur!
Ik heb er gister ook nog erg van genoten om je nog even te kunnen zien (spreken kon nauwelijks ;)).
Ik hoop dat je vlucht dinsdag lekker snel voorbij gaat en dat je je zolder leuk kan gaan inrichten met alle leuke dingetjes die je hebt gekregen (en anders koop je het gewoon, geld zat :)).
Nou meid succes met het tillen van 64 (!) kilo en een goede reis!
Ik spreek je (via Skype!)!!!
Liefs -
26 Oktober 2008 - 19:30
Rianne:
hee Elisa
t was gister echt super gezellig
ik geloof dat t wel n geslaagd feest was:D
en ik zal je enthousiasme erg gaan missen nu je dinsdag!!al weggaat
xx rianne
26 Oktober 2008 - 21:55
Laura:
Lieve Elies,
't was zeker 'n mooi feestje maar deste moeilijker nu je zag hoeveel mensen jou gaan missen! Ik zie je gelukkig morgen nog even :D, maar daarna komt het echte afscheid eng dichtbij... :'( Nog maar even niet aan denken :)! Nou pakze en tot morgen!
Liefs Lau -
26 Oktober 2008 - 21:55
Angela:
Leuk dat het feest zo geslaagd was en jammer dat ik er niet bij kon zijn. Maar voor morgen een hele leuke verjaardag en een hele goede reis overmorgen. liefs Angela -
28 Oktober 2008 - 14:56
Mariken:
Hee Elisa,
je zit nu als het goed is in het vliegtuig op weg naar een nieuw en spannend jaar in Amerika. Wij wensen je heel veel succes maar vooral plezier. De eerste paar weken zijn vaak ff zwaar, maar daarna is het geweldig ennuh anders zitten wij binnenkort ook redelijk (?) in de buurt dus wie weet zien we elkaar aan de andere kant van de plas...groetjes en GENIETEN!! -
28 Oktober 2008 - 18:50
Rob:
welcome to America!! -
28 Oktober 2008 - 18:50
Rob:
welcome to America!! -
29 Oktober 2008 - 10:05
Pappa:
Eindelijk is het dan zover. Je bent in Amerika bij Lise en Willemien en Marcel. Een goede reis gehad? Geen uitcheckprobleem vanwege de zware koffers? De eerste nacht in Amerika goed geslapen? Wat een indrukken zal je hebben opgedaan. Gisteren zijn we vanaf Schiphol naar tante Gemma gegaan. Die vond het heel erg leuk. Ook waren tante Ria en oom Kees er. 's Middags hebben Caroline, Marianne en Miranda gebeld hoe het gegaan was. Ook mevrouw Bleeker belde "of de rust weer was weergekeerd" bij de fam Valk. Ze had geen noemenswaardige schade. De knie deed een beetje pijn en haar borst en haar ene pink. Ze was verbaasd dat we precies gezien hadden dat ze viel. Maar het ging verder goed. Geniet daar in Washington en doe de familie Beukeboom de hartelijke groeten.
NB heb je de eerste cadeautjes al uitgepakt? En hoe vond Lise haar nieuwe kleren? Je mobiel is op de post.
Tot de volgende keer en een hartelijke kus. Pappa