Gaaf om hier weer te zijn
Door: Elisa
Blijf op de hoogte en volg Elisa
18 December 2011 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Een berichtje vanuit het frisse, maar herkenbare Washington. Het is heel erg leuk om hier weer te zijn!
Prima vlucht gehad (toch best lang.... ;)) en vervolgens opgehaald door Willemien, Lise en Kim. Lise is al weer 4,5 en Kim is 2,5. Lise was eerst wat verlegen. Maar inmiddels is het helemaal prima. Ik heb al weer een lieve knuffel van haar gekregen. Kim kent mij niet meer. Maar is een heel leuk kind. Met praten en zingen en dat koppie van haar. Ik lig regelmatig (lekker pedagogisch) in een deuk om haar!! (en dat weet ze)
Bijgepraat met Willemien en Marcel, buren, oude bekenden, playdate en zelfs geskyped met Hadar (Israelische au pair die ik nog steeds ken en spreek sinds 2008), even het centrum in geweest. Alleen op stap met de metro naar the National Mall met het Witte Huis en The Washington monument. Zo gaaf om daar weer te zijn!! 15 km gelopen en veel highlights weer gezien! Heel goed gevoel! Sta je daar opeens weer! :D
Wat zaken die zo vertrouwd waren en nu weer weer even dichtbij zijn: Bagel met Cream cheese! Barnes and Nobles (boekwinkel) Starbucks, gratis wifi in allerlei gelegenheden.
Lichtjesfeest op school van Lise. Stoer dat ze daar in prinsessenjurk staat op het podium! Lekker naar het bos met Thabi! Catan spelen, scrabble (ook wordfeud geïntroduceerd ;)) zelfs klaverjas met z'n tweeën :);) Thabi (de hond) herkende mij ook. Grappig!
Straks cookie-Exchange. Het uitwisselen van koekjes die iedereen zelf bakt (luie Amerikanen die 1 soort bakken en vervolgens wel 10 soorten hebben) ;) lijkt me wel lekker Amerikaans en leuk. (Engels praten gaat trouwens nog prima! :D)
En naar de dierentuin in het donker. Dan zijn er allemaal lampjes!! Leuke activiteiten met de kids!
Kortom: heel leuk om hier te zijn! Vertrouwd en gezellig! Goede keus!
Morgenmiddag vlieg ik alweer door... Maar kom hier 18 januari nog voor 1 klein dagje terug! :D
Tot later!
18 December 2011 - 17:30
Evelien:
Net pas je eerste reisverslag gelezen.
Wat gaaf dat je weer terug bent gegaan naar Washington. Kan me voorstellen dat het heel leuk voor je was iedereen weer te ontmoeten.
Nu op naar NZ..............
Begreep niet helemaal in welke samenstelling je reist in NZ???
Ben je met een groep onbekenden of reis je in de eerste instantie alleen?
ben zelf in 1998 in Australie geweest met de kerst.Kertsman ontmoet op het strand, foto gemaakt van ons samen , geeft natuurlijk een heel apart plaatje Het jaar daarop als kerstkaart gebruikt, kreeg nog nooit zoveel reacties op een kerstkaart. Missschien een idee voor jou voor volgend jaar.Is een hele aparte belevenis, kerstbomen buiten in de tuin, tussen de palmen, op kerstavond, heel warm bbq in de tuin i.p.v.kalkoen bij kaarslicht.
Ben benieuwd naar je belevenissen in NZ, kijk alweer uit naar het volgende verslag.
veel groetjes
Evelien -
18 December 2011 - 17:35
Anneke Valk:
hoi Elisa, wat leuk dat je het zo weer naar je zin hebt en dat eigenlijk alles nog zo vertrouwd is.
Volgens mij wil je er stiekem in je hart er best wel wonen in dat grote Amerika.
Geniet van al je leuke dingen die je nog gaat doen.
groetjes van ons. -
18 December 2011 - 19:57
Simone:
Ha lieve nicht!
Leuk hoor je "tweede fam" weer even bezoeken. EN nu een geweldig vooruitzicht, meid! Ik blijf je volgen in Kiwi land :)
Liefs Simoon (je nicht) -
18 December 2011 - 21:05
Ineke:
he meid, wat zalig om daar weer rond te lopen, zo heerlijk vertrouwd..... ken dat, je voelt je gelijk weer thuis.
top, ik geniet van je verhaal. groetjes, Ien.
19 December 2011 - 07:42
Mamma:
heerlijk je zo enthousiast te "horen" vertellen.
groetjes aan de familie, wens ze een mooi kerstfeest toe en voor jou een heel goede vlucht vandaag!
liefs, mamma -
19 December 2011 - 10:10
Han En Marjolein:
Veel plezier op je reis!
We moesten wel grinniken over je "lange" vlucht naar Washington,maar dat zal je binnenkort wel ervaren!;)
Veel plezier daar bij de kiwi's! X -
19 December 2011 - 11:53
Carolien:
Oh weer leuk te lezen!!!! genieten dus al duidelijk!!! -
19 December 2011 - 19:50
Sandra:
AWESOME!!!!!!!! -
19 December 2011 - 22:29
Linda B.:
Ha Elisa, Zag jou ineens bij Michele K. op FB staan. leuk, kan ik je beetje volgen. Enjoy, Grtz. Linda Beaupain -
20 December 2011 - 13:34
Ellen:
Is hier ook een LIKE button????!